VII Київський міський фестиваль«ЗОЛОТА РИБКА»

25 квітня 2015 року відбудеться VII Київський міський фестиваль зі спортивної риболовлі серед дітей та молоді з порушенням опорно-рухового апарату «Золота рибка»на території Фіш-парку «Забір’я» (Київська область, с. Забір’я)
Метою заходу є залучення дітей та молоді з порушенням опорно-рухового апарату до спортивних змагань з рибної ловлі, як засобу реабілітації, шляхом участі у командній роботі, спілкуванні, отримання позитивних емоцій, розвитку здібностей, самостійних навичок та життя в суспільстві.
Фестиваль «Золота рибка» - традиційний захід, що має високий резонанс та успіх серед сімей, які виховують дітей з порушенням опорно-рухового апарату. У цьому році очікується 60 спортсменів з числа дітей та молоді з особливими потребами, які продемонструють свої спортивні таланти. Всі вони є клієнтами «Центрів соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями» м. Києва. Загалом присутніми на фестивалі буде 250 осіб (учасники, батьки та супроводжуючі особи, організатори,волонтери, професійні судді, соціальні працівники). До участі запрошені представники КМДА.
О 9:30 початок заходу, Урочиста лінійка. Потім представники 10 команд, по одній з кожного району Києва, змагатимуться у рибній ловлі. Змагання тривалістю 2 години будуть проводитись поплавковою вудкою з берега - як особисто-командна першість. Суддівство здійснюватимуть професійні судді згідно з існуючими спортивними правилами. Учасники підготують листи та свої малюнки, які потім будуть передані нашим захисникам в зону АТО. Завершення заходу планується о 15:00.
Переможці та учасники Фестивалю будуть нагороджені цінними призами від спонсорів фестивалю. Також, всі присутні на фестивалі зможуть скоштувати смачної юшки та поласувати іншими стравами, а також подивитися виступи артистів.
Організатори: Київський міський центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді, Київський міський центр «Інваспорт», Федерація риболовного спорту України, ВО «Громада рибалок України», Благодійний фонд «Мобілізація добра».
Спонсори: Благодійний фонд «Мобілізація добра», Фіш-парк «Забір’я», компанія «ІБІС», компанія «КІБАС», КМЦ «Інваспорт», ВО «Громада рибалок України», компанія «Aqua-Storm», компанія «WormExpert», Центр кльової рибалки «Белыекамни», спорт-бар «ЛІГА», Студія квітів «FlowerStudio», а також фізичні особи, які бажають залишитись анонімними.
Як дістатися, адреса, координати:
Киевская обл., с.Забирье
ул. Лесная 1-г
+38 067-707-83-80
Контакти: e.n.vedeneeva@gmail.com , контактний телефон (096)682-41-82