Водохреща у Фіш Парку Забір'я

Водохреща – це одна з найсвятіших традицій, що бере початок з давнини. І купання у водоймі на це свято дає можливість отримати благословення на цілий майбутній рік.

Купання у нас

Наш колектив з величезною повагою ставиться до українських традицій. Нам приємно, що ми маємо всі умови для того, щоб дати вам можливість взяти участь у традиційному зануренні у воду.

У суботу, 19 січня, буде створена ополонка,що буде освячена настоятелем храму Різдва Пресвятої Богородиці Української Православної Церкви Київського Патріархату Отцем Ярославом. Церемонія почнеться о 8 годині ранку, неподалік від ресторану «Рибачок». Обов’язково зверніть увагу на те, що всіх учасників дійства ми безкоштовно пригощатимемо глінтвейном та смачною ухою власного виробництва.

Щоб ваше занурення було максимально комфортним – ми переробимо перед місця для переодягання дві альтанки – там ви зможете комфортно змінити одяг.

Проведіть час у нас!

Також ми даємо можливість орендувати затишні альтанки та мангали у святковий день та на вихідні.

Ви зможете приємно провести час, власноруч приготувати їжу на вогнищі та порадувати себе та близьких прекрасним днем на лоні природи.

Нагадуємо, що на території комплексу працює прекрасний ресторан, де ви можете зігрітися, випити чаю, кави або міцних напоїв. Наші професійні повари приготують для вас найсмачніші страви, а затишне вогнище допоможе створити неймовірну атмосферу.

Поєднання традицій та комфорту

Наш комплекс шанує та любить українську культуру, і якщо ми маємо можливість дати вам змогу взяти участь в традиційному дійстві – ми її обов’язково даємо. Але ми також піклуємося і про ваш комфорт – тож біля ополонки ви можете безкоштовно зігрітися смачним глінтвейном та рибною юшкою.

Освячення води відбудеться з самого ранку – о восьмій годині, і після цього всі бажаючі отримають можливість зануритися в ополонку, очиститися від гріхів та отримати благословення на цілий рік. Обов’язково скористайтеся своїм шансом!

Трохи історії

Водохреща – це традиційне завершення періоду Святок. У цей день з давніх-давен проводять освячення води, а купання у крижаній водоймі, за повір’ям, надає міцного здоров’я, захищає від злих сил. Більш того, занурюватися корисно і на думку лікарів, однак, робити це треба обдумано та починати готувати організм за декілька днів до свята.

Дивитися про захід на Фейсбуці